Bedrijfsadvies en fiscaal advies

Begeleidingstrajecten ‘van Goed naar GROOTS’

Als ondernemer weet jij precies wat wel en niet werkt voor jouw bedrijf. Maar soms is het nuttig als iemand je een spiegel voorhoudt en met je meekijkt. Wat zijn je huidige prestaties? Ben je toekomstbestendig? Wat zijn je ambities?

Concreet
Wij inventariseren grondig je huidige positie op strategisch, operationeel en financieel niveau. Wij analyseren de verzamelde data en zetten deze af tegen de benchmark.

Een plan gericht op uitvoering en actie
Samen komen we tot een concreet en uitvoerbaar plan. Geen dik rapport, maar een actieplan met concrete doelen gericht op de realisatie van jouw toekomstvisie.

Implementatie
Goede plannen maken is één maar helpen ze tot uitvoer te brengen is waar wij ons in onderscheiden. We blijven aan boord en helpen met het implementeren van de gekozen strategie. Op deze manier realiseren wij samen met jou de gewenste ambitie, ‘van Goed naar GROOTS’.

Abonnementen
Heb je hulp nodig bij dit soort vraagstukken? We helpen je graag. Onze abonnementen kunnen ook gecombineerd worden met onze andere diensten.

 

Financiële coaching

Je wilt jouw bedrijf financieel sterk maken. Nu maar ook in de toekomst. In veel gevallen ontbreekt het echter aan goede actuele informatie en aan de kennis om deze informatie goed te kunnen beoordelen.

De financiële specialisten van GROOTS geven inzicht in de cijfers van nu. Zo kan je vandaag al sturen op het resultaat van morgen. Met onze dienstverlening haal je een eigen financiële expert in huis, zonder de hoge salariskosten die daar vaak bij horen. We helpen je ook om op financieel niveau optimaal te sturen.

Samen werken we aan groei van jou en van jouw bedrijf.

Ondernemerscoaching

Een bedrijf begint vaak vanuit de passie voor een bepaald vak. Jarenlang werk je hard aan allerlei ontwikkelingen en de zaken gaan goed.

Maar ergens komt een moment waarop alleen passie voor het vak niet meer genoeg is. Het bedrijf is in omvang toegenomen en er vinden veranderingen plaats. Je hebt meer medewerkers en daarmee groeit ook de verantwoordelijkheid. Je denkt vaker terug aan het moment waarop je begon. Toen je nog overzicht had en de stress nog niet zo hoog was.

Herken je dit?
Niets om je voor te schamen. Andere aspecten worden belangrijker in deze volgende fase, zoals management en leiderschap. Vaak ben je daar niet op voorbereid of opgeleid. Wij kunnen je helpen.

Uit de praktijk
Met onze praktische aanpak zie je snel veranderingen zonder dat je ingrijpende aanpassingen doet. We geven sturingsinstrumenten met betrekking tot jouw personeel en houden je een spiegel voor. Samen vinden we een manier om keuzes maken te maken die belangrijk zijn in het behalen van je doelen. Op weg naar de realisatie van het ultieme doel; jouw toekomstvisie.

Maatwerk
Coaching is maatwerk. We passen het traject volledig aan op jouw situatie. Alles in dienst van jouw persoonlijke groei, als leider van je bedrijf.

Strategieontwikkeling

Heb jij als ondernemer moeite om je doelstellingen te realiseren? Heb jij het gevoel dat je wordt ingehaald door de waan van de dag?

Tijd om je strategie te bepalen. Hiermee ga jij de resultaten van je organisatie verbeteren en wordt jouw organisatie slagvaardiger.

Concreet actieplan
In een dag realiseren wij gezamenlijk een uitgewerkte strategie. De strategie wordt door ons uitgewerkt in doelstellingen en maatregelen. Samen maken wij een actieplan om tot de implementatie te komen.

Fiscaal-juridische advisering

Als ondernemer weet je dat het betalen van belastingen erbij hoort. Maar het liefst niet meer dan noodzakelijk. De fiscale wetgeving is vaak erg ingewikkeld. Onze belastingadviseurs kennen deze wet- en regelgeving.

Met onze fiscaal-juridische achtergrond maken wij een fiscale analyse en geven we jou advies. Op deze manier heb je maximaal inzicht in je fiscale positie.

De juiste bedrijfsstructuur
Fiscaal gezien of in het kader van risicobeheersing kan het verstandig zijn om de rechtsvorm van jouw onderneming te wijzigen. Of om de gehele bedrijfsstructuur te wijzigen. Wij kunnen jou daarbij van begin tot eind begeleiden. Wij zorgen dat je de controle over jouw bedrijfsstructuur niet verliest.

Ook GROOTS worden?

Wij komen je graag alle details uitleggen!

Groots Bedrijfsadvies

Heb je vragen?

Groots Bedrijfsadvies

Bel met ons op
088 050 2222