Financiële administratie en jaarrekeningen

Verwerken van de financiële administratie

Voor veel ondernemers is het bijhouden van de financiële administratie geen vast onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden. Zij richten zich liever op de kern van de onderneming en op de vraag hoe de omzet kan stijgen. Dat begrijpen wij heel goed. Wij kunnen je helpen met de financiële administratie.

Als administratie bedrijf nemen wij de financiële administratie uit handen en daardoor heb jij meer tijd en aandacht voor jouw onderneming. Ook verzorgen wij de aangiften inkomstenbelasting, omzetbelasting en vennootschapsbelasting. Wij zorgen voor het benodigde inzicht en geven jou de controle over je bedrijfsvoering. Hierdoor ontstaat focus op zaken die er voor jou toe doen, namelijk het verhogen van de omzet en de ontwikkeling van jouw bedrijf.

Om maximaal inzicht te bieden leveren wij een financieel dashboard gekoppeld aan jouw administratie. Op dit dashboard kan je alle essentiële en actuele informatie vinden. We zorgen dat de financiële administratie actueel is. Hierdoor kan jij eerder bepalen waar jij je focus op gaat leggen.

Samenstellen van jaarrekeningen

Onze specialisten stellen de jaarrekening samen en waar nodig deponeren wij de publicatiestukken. Vanzelfsprekend wordt iedere jaarrekening mondeling toegelicht. Als service kijken onze fiscalisten vanuit fiscaal oogpunt naar de jaarrekening, want fiscaal wil je natuurlijk het maximale uit je bedrijf halen.

Abonnement
Door onze hoge automatiseringsgraad kunnen wij abonnementen bieden tegen vaste lage bedragen. Hierdoor weet jij precies waar je aan toe bent. Wij werken met verschillende abonnementen, afhankelijk van jouw type onderneming. Er is al een abonnement vanaf € 275,- excl. btw per kwartaal.

De abonnementen kunnen ook gecombineerd worden met onze andere diensten.

Ook GROOTS worden?

Wij komen je graag alle details uitleggen!

Groots Bedrijfsadvies

Heb je vragen?

Groots Bedrijfsadvies

Bel met ons op
088 050 2222