MV Moves

De periode 2020 – 2021 valt veel bedrijven zwaar en dat geldt zeker ook voor onze Sportboerderij. De hoeveelheid werk is dusdanig naar beneden gegaan dat wij de extra tijd aan andere zaken binnen het bedrijf moesten besteden. Met dank aan GROOTS bedrijfsadvies hebben wij nagedacht over de focus op onze sterke punten en wat onze niche markt is. GROOTS heeft ons weer met beide benen op de grond gezet en ervoor gezorgd dat wij niet in zeven sloten tegelijk springen.

Dankzij de gesprekken met GROOTS zijn wij achter onze sterke punten gekomen en hebben wij hier werk van kunnen maken! Wij gaan ons richten op personal, smallgroup en bedrijfstrainingen.  Voor elk lid betekent dit trainen op je eigen niveau en tempo. Of je nu liever in een groep traint of lekker alleen wilt sporten, het kan allemaal.

Verder gaan wij ons richten op bedrijven die graag met fitte werknemers willen werken. In deze coronatijd, waarin iedereen thuis werkt, wordt sport en bewegen vaak vergeten. Door middel van lessen op afstand, in groepen of individueel maken wij bedrijven weer gezond.

MV Moves

 

MV-Moves Moves you!
Martin Veenhuizen

Ook GROOTS worden?

Wij komen je graag alle details uitleggen!

Heb je vragen?

Groots Bedrijfsadvies

Bel met ons op
088 050 2222