Op zoek naar een GROOTSE stage HBO Bedrijfskunde?

Op zoek naar een GROOTSE stage HBO Bedrijfskunde?

Wij begeleiden ondernemers in het behalen van hun toekomstvisie en ambities. Als 3e-jaars student HBO Bedrijfskunde kan jij hier een belangrijke bijdrage in leveren door het maken van analyses op strategisch-, operationeel- en financieel niveau.

Diverse aspecten zoals bedrijfsprocessen, personeel, innovatie, financiën en verandermanagement komen daarbij aan bod. Deze analyses vormen uiteindelijk de basis voor een actieplan met doelstellingen en maatregelen. Met dit actieplan realiseren wij, samen met onze klant, hun toekomstvisie en ambities en de doorontwikkeling van hun onderneming. Dat is wat wij noemen van Goed naar GROOTS.

Wat bieden wij jou?
Wij zijn een klein team en voortdurend bezig met nieuwe ontwikkelingen Naast hard werken vinden wij het belangrijk om plezier te hebben. In een korte tijd zullen wij zoveel mogelijk van onze kennis en ervaring met jou delen zodat jij het maximale uit jouw stage kan halen.

Wat verwachten wij van jou?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaire die graag het vak wil leren. Wij verwachten een enthousiaste en proactieve werkhouding. Jij bent nauwkeurig en communicatief vaardig. Jij laat zien dat jij zoveel mogelijk wilt leren en jezelf wilt ontwikkelen.

Wil jij jezelf ontwikkelen van Goed naar GROOTS? Dan komen wij graag in contact met jou. Stuur je CV en motivatie naar Henny Laninga via info@grootsbedrijfsadvies.nl.

Ook GROOTS worden?

Wij komen je graag alle details uitleggen!

Gerelateerde nieuwsberichten

Heb je vragen?

Groots Bedrijfsadvies

Bel met ons op
088 050 2222