Subsidie voor het vernieuwen van jouw onderneming

Subsidie voor het vernieuwen van jouw onderneming

Als ondernemer zit jij vol met goede ideeën, dat is je kracht! Ideeën zijn prachtig maar nog mooier is het als deze ideeën aansluiten op de huidige én toekomstige externe ontwikkelingen en marktomstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan een steeds verdergaande digitalisering, big data en duurzaamheid.

Met alleen een idee ben je op de helft. Hoe zorg je ervoor dat jouw idee leidt tot een nieuw verdienmodel? Dat het niet blijft bij een gedachte maar een hernieuwde visie en strategie voor jouw onderneming? Met focus!

Door je te focussen op de vernieuwing van jouw organisatie- en/of verdienmodel kan je vooruitlopen op de externe ontwikkelingen. Door je idee in je visie op te nemen en daar een strategie voor te bepalen maak je het concreet en realiseer je je doelen. Met een hernieuwde visie en strategie die inspringt op de externe marktontwikkelingen is jouw onderneming klaar voor de toekomst.

Ook het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) ziet het belang in van toekomstbestendige organisaties. Via het SNN kun je t/m 31 december 2019 tot 12.500 euro subsidie ontvangen voor het inschakelen van een externe deskundige voor advies, begeleiding of coaching voor het vernieuwen van jouw organisatie- en/of verdienmodel.

Wij kunnen jou adviseren én begeleiden om jouw onderneming klaar te maken voor de toekomst. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ook GROOTS worden?

Wij komen je graag alle details uitleggen!

Gerelateerde nieuwsberichten

Heb je vragen?

Groots Bedrijfsadvies

Bel met ons op
088 050 2222