Samen investeren in financiële redzaamheid

Samen investeren in financiële redzaamheid

Geen overzicht meer op je business kan leiden tot schulden en gaat over ’s nachts wakker liggen in plaats van slapen. Veel organisaties en initiatieven zetten zich in Drenthe in om hier wat aan te doen. Dat is nodig, want het probleem is groot en hardnekkig.

Groots Bedrijfsadvies vindt financiële redzaamheid belangrijk. Zonder financiële problemen of schulden heb je de vrijheid om je te focussen op datgene wat jou plezier geeft in je leven. Zowel zakelijk als privé.

Om die reden zijn wij sinds april 2021 aangesloten bij de Moedige Dialoog Drenthe. Met deze (landelijke) organisatie wordt tussen bedrijven, maatschappelijke organisaties, gemeenten, onderwijs, vrijwilligersorganisaties en kennispartners op lokaal niveau informatie uitgewisseld en initiatieven opgestart. Dit alles draagt eraan bij dat minder ondernemers / ZZPers in financiële problemen komen.

Heb jij als ondernemer momenteel het gevoel de grip op je financiën kwijt te zijn? Heb je schulden opgebouwd en weet je niet hoe je hier snel vanaf kunt komen? Hoe moeilijk het ook is, ga hierover in gesprek en ga samen op zoek naar concrete oplossingen. Alleen samen kom je verder en met de juiste en tijdige ondersteuning kun je veel narigheid voorkomen.

Kijk op de website van Moedige Dialoog Drenthe voor meer informatie of neem contact met ons op via telefoonnummer 088-0502222.

Ook GROOTS worden?

Wij komen je graag alle details uitleggen!

Gerelateerde nieuwsberichten

Heb je vragen?

Groots Bedrijfsadvies

Bel met ons op
088 050 2222